Naročene ročno izdelane lutke so na poti

Minilo je kar nekaj časa, preden sem se vendarle odločila, da bom ročno izdelane lutke kupila in vedela, kaj se bo zgodilo. Zanimalo me je predvsem, ali bo otrokom kaj takšnega všeč, saj nista ravno oboževalca običajnih igrač, tako, da se moram vedno malce bolj potruditi glede tega, kaj jim kdaj kupim. Imata namreč zelo različen spekter pri izbiri igrač. Od raznih miselnih igrač ter vse do najbolj preprostih, ki si namenjeni samo igri. Lahko, da jima bodo ročno izdelane lutke zelo všeč lahko pa, da jima sploh ne bodo. Samo ti dve možnosti obstajata pri njima. Milim, da še nisem prinesla domov igrače, ki bi jima bila delno všeč in bi jo vseeno sem in tja uporabljala. 

Naročene ročno izdelane lutke so na poti

Ker novoletne stojnice niso bile več postavljene, sem se morala kar potruditi, da sem našla prodajalko, ki je ročno izdelane lutke prodajala. Nisem bila tako pametna, takrat, da i vzela kakšno vizitko, ker sem se ukvarjala s popolnoma drugimi stvarmi takrat. Mislim, da sem bila skoraj verjetno le na pol odločena, da jih bo kupila in je vseeno bolj prevladovala misel o tem, da ročno izdelane lutke ne bi kupila. Ampak, ko sem reka. Ko bi čas za to in če je namenjeno, da ročno izdelane lutke kupim, se bo že pokazala želja, sama od sebe. 

Ko sem našla spletni trgovini, kjer lutke prodajajo, sem si vzela kar precej časa, da sem vse to temeljito pregledala. Res me je zanimalo, kaj vse imajo v ponudbi, da bom res izbrala najlepše lutke. Ponudba je bila zelo velika in res sem mislila, da mi ne bo uspelo izbrati tako hitro tisto, kar mi bo všeč. Ampak mi je na koncu vendarle uspelo in ročno izdelane lutke so bile naročene. Vse, kar sem morala narediti sedaj, je bilo, da počakam na naročilo in vidim ali bodo ročno izdelane lutke zanimive za igro.